Emma Althin - Team DGS 2023

Emma Althin - Team DGS 2023

Namn, ålder & PDGA nummer
Emma Althin, 22 år
#206376

 

Hemmabana?
Bulltofta, Malmö

 

Vilka är dina 3 bästa discar i bagen och varför?
Razor Claw 3 - väldigt pålitligt i alla väder och vind. Använder mest för upshots, både backhand och forehand, och dessutom väldigt snygg ;).
K1 Glow Lots - flyger sjukt långt och är väldigt trevlig i handen, och även denna har pålitlig flight.
Neo Origin - för spikraka hyzerflips eller turnovers, och dessutom discen jag gjorde mitt första ace med, så den har en speciell plats i hjärtat.

 

Vilket är det bästa snackset att ha med sig ut på banan?
En riktigt god nötmix, gärna rostad och saltad! Det tillsammans med en banan ger bra energi och mättar när hungern kickar in. En twix sitter aldrig fel heller!

 

Vad anser du vara dina styrkor på banan och vad vill du evt förbättra?
Mina styrkor är dels att jag, enligt mig själv, kastar långt och att jag kan min bag väldigt bra och vet hur mina discar flyger i olika förhållanden. Saker jag vill förbättra 2023 är dels min forehand. Jag kan mina forehandinspel men vill gärna kunna kasta även från tee. Jag vill även förbättra mitt psyke när puttarna inte sitter, och lära mig att följa rutinen även om putten inte satt på förra hålet och lita mer på mig själv och min förmåga.

 

Använd koden Emma10 i kassan för att spara 10% och stötta Emma säsong!